ØVRIGE OPGAVER

KUNDEN SIGER
Det så meget uoverskueligt ud efter vores kælder blev oversvømmet med regnvand sidste sommer - men det fik de hurtigt styr på. Kælderen blev affugtet og derefter gik de i gang med at rense grundigt af. Nu er kælderen bare super fin igen."
ARBEJDSOPGAVER

SLIBNING OG LAKERING AF GULVE.

Dit gulv bliver bliver med tiden slidt. I stedet for at udskifte hele gulvet, kan du sagtens nøjes med en gulvafslibning og en efterfølgende behandling for på den måde at friske gulvet op. Der er ikke noget flottere end et nyslebet trægulv.

Er en gulvslibning ikke tilstrækkelig kan vi også afhøvle gulvet. Vi kigger gerne forbi og vurderer omfanget og fortæller mere om hvordan dit gulv kommer til at se frisk og flot ud igen. Samtidig vil vi råde og vejlede dig i hvilken efterbehandling der er bedst i jeres hjem - oliering, lakering eller sæbebehandling.
 

FORSIKRINGSSKADER.

Som malerfirma udbedrer vi mange forsikringsskader, typisk efter vandskader og brandskader. Vi rykker hurtigt ud for at stoppe eventuelle fugtproblemer, så skaden minimeres.
Har din bygning været udsat for oversvømmelse, brand, hærværk eller lignende skal vægge, lofter og gulve, der har fået forsikringsskader, samt alt træværk, herunder paneler og karme have den rette behandling. Alle overflader bliver som nye, når vi er færdige med arbejdet.
Vi samarbejder med en lang række forsikringsselskaber og kan derfor hjælpe med dokumentation for skadens omfang i forbindelse med skadesudbedringen.
 

AFRENSNING AF GRAFFITI.

Er din facade eller bygning blevet udsat for graffiti tilbyder vi en professionel afrensning til en god pris. Vi har gennem tiden fjernet graffiti fra alle slags facader, broer og bygninger og klarer det også gerne hvis du skulle have været uheldig.

Vi fjerner graffitien på en skånsom men effektiv måde, så vi ikke ødelægger overfladen. Giv os et ring så du kan slippe for dine bekymringer.
 

SALG AF MALING OG VÆRKTØJ.

Er du gør-det-selv typen, der selv svinger penslen, har vi fuld forståelse herfor. Vi tilbyder stadig vores ekspertise i forhold til valg af de rigtige materialer og beregner hvor store mængder maling, du har brug for.
Bestil materialerne gennem os, og vi sørger for, det bliver leveret til den ønskede adresse, når du skal i gang med arbejdet. Desuden gemmer vi farvekoderne til en eventuel genbestilling.