UDVENDIGT MALERARBEJDE

KUNDEN SIGER
Vi vil gerne rose firmaet for hurtigt, godt og veludført arbejde, - vi vil gerne, at du også lader det gå videre til de unge mennesker, - de er dygtige til deres fag.
Vi er meget tilfredse med arbejdet, og glæder os over det gode resultat.
Vi skal varmt anbefale Jer til andre, vi hører om malearbejde.
Birthe og Martin, Kastanievej 18"
ARBEJDSOPGAVER

FACADER.

Din facade skal gerne efterlade et førstehåndsindtryk, som du gerne vil være bekendt. Og en facade trænger til en kvalitetsbeskyttelse, hvis det skal holde i en længere periode. Med den rigtige maling, får du en god dækkeevne, og du kan nemt kan lave et farveskift med tiden.
Der findes en række råd til at finde den rigtige farve til facader og vi hjælper gerne så det færdige resultat kommer til at passe til omgivelserne.

DØRE OG VINDUER.

Nymalede vinduer og døre pynter på ethvert hus, og malingen beskytter samtidig træværket mod fugt og vandindtrængning. Maling er en både smuk og effektiv behandling og forlænger levetiden på træværk.
Når vi maler udvendigt, spiller vejret en vigtig rolle. Selvsagt er det ikke smart at male i regnvejr. Men temperatur og luftfugtighed har også stor betydning for hvor hurtigt malingen tørrer. Derfor sikrer vi os altid ved at lave en fugtighedstest inden vi går i gang med arbejdet.

TRÆBESKYTTELSE.

Det er vigtigt, at vedligeholde træværk som dagligt påvirkes af sol, vind og vejr. For eksempel skal terrassen beskyttes for at undgå at træet revner og samtidig er lettere at rengøre for alger og andet skidt.

Vi hjælper med at finde den rette træbeskyttelse, som enten fremhæver eller skjuler træets åretegning. Ønsker du et farveskifte skal vi benytte en heldækkende beskyttelse.

Vi benytter selvfølgelig kun den allerbedste træbeskyttelse - derved sikrer vi os altid et godt resultat der holder flere år.