Vi giver garanti
på malerarbejdet

Som privatkunde kan du forvente, at malerarbejdet udføres til den aftalte tid og pris uden overraskelser. Vi er medlem af Danske Malermestre og er derfor omfattet af deres garantiordning, der har til formål at sikre dig et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Hvis malerarbejdet
ikke er som forventet

Garantiordning

Det forpligter at yde kvalitet. Danske Malermestres garantiordning har til formål at sikre dig et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Ankenævn

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til dine forventninger, har du adgang til at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn

Udbedring

Garantiordningen dækker op til 100.000 kroner i udbedringsomkostninger, og kun hvis der klages over arbejdet, inden der er gået et år fra det er faktureret til dig.

Hvem er dækket

Private ejere der får udført malerarbejde i egen bolig eller sommerhus og private lejere eller andelshavere får udført malerarbejde i egen bolig for egen regning.

Vær samarbejdsvillig

Vi opfordrer selvfølgelig til at eventuelle sager forsøges løst i fordragelighed mellem maler og dig som kunde og kun i yderste konsekvens inddrager Danske Malermestre.

Ingen klagesager

Vi er samtidig stolte af at kunne nævne, at Malerfirmaet René Hermann aldrig har fået rejst en garantisag imod sig - det er din tryghed! Når først farven er valgt, skal du ikke tænke på mere.