Maling af vægge
filt væg

Indvendigt malerarbejde

Hos Malerfirmaet René Hermann har vi mange års erfaring med alle typer af indvendigt malerarbejde. Det kan være alt lige fra maling af jeres villa, lejlighed og malerarbejde i forbindelse med ombygninger, tilbygninger, nybyg og forsikringsskader, samt underentrepriser og hovedentrepriser. Hvad enten det er store eller små projekter, så hjælper vi dig med at få malet professionelt.

Erfaring

Vi er faguddannede malere, som altid leverer det færdige arbejde til den aftalte pris og tid. Vores arbejde udføres med et smil og du garanteres 100% tilfredshed.

De bedste materialer

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten - hverken på det udførte arbejde og ej heller på valget at materialer. Vi vælger altid det bedste til opgaven.

Indvendige arbejdsopgaver

Vi sørger altid for at vurdere opgavens omfang inden vi begynder at male. Vi udarbejder et tilbud på opgaven, og sørger for at alt er inkluderet, så der ikke er overraskelser undervejs.

Væg og loft

Med de rette farver kan du fremhæve rummets karakter og stil. Du kan få rum til at virke lysere og større eller mørkere og mindre end de er.

Farvevalget kan medvirke til at fremhæve blandt andet møbler og malerier. En malet væg er desuden robust og nem at vedligeholde og rengøre.

Vi arbejder kun med kvalitetsmaling og typen vælger vi efter hvor stor en belastning væggen udsættes for. Blank maling er som regel mere robust og lettere at gøre rent end mat maling og anvendes fx i vindueskarme og ved kogepladen.

Blank maling vil desuden fremhæve mønstereffekter og strukturer, mens mat maling kan kamuflere ujævnheder i væggen. Skal tapetet males, sikrer vi os at det sidder godt fast. Sidder det meget løst, må vi fjerne det helt.

Døre og vinduer

Indvendigt træværk som fx døre eller karme, er ofte udsat for fedt, snavs og stød fra støvsugeren. Derfor vælger vi ofte en maling, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade.

De blanke malinger er de mest robuste, men til gengæld kræver de, at overfladen er helt jævn, da genskinnet i malingen vil afsløre ujævnheder eller striber på overfladen.

Har du meget misligholdt og afskallet maling på dit træværk, kræver det en grundig nedslibning og spartling. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt helt at fjerne den gamle maling, inden vi maler.

Tapetsering

Der findes i dag et stort udvalg af tapeter. Der findes farver, mønstre og motiver for enhver smag og til ethvert formål.

Når du skal have tapetseret dine vægge, er der forskellige ting, der på forhånd skal tages højde for.

Du skal vælge om det skal være filt, væv eller tapet. Skal du vælge et mønstret farverigt tapet, eller skal du gå efter det lidt mere neutrale? Alt afhænger af, hvad du ønsker at udtrykke.

Spartling

I mange nyere huse bygger man op i kip. Det skaber et visuelt flot rum, men også lydmæssigt et ubehageligt rum. Akustiklofter er derfor ofte det rette valg for at afhjælpe akustikproblemerne.

Efter montagen fuldspartler vi loftet og sliber det ned så alle ujævnheder forsvinder. Derefter skal det males – en proces der er noget mere besværlig end traditionelle lofter, da alle akustikhullerne ikke må fyldes op med maling. Vi har stor erfaring med opgaven og kan helt sikkert også hjælpe jer!