Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte René for et godt tilbud.

Kalkning af facader
Kalkning af facader i Viborg

Udvendigt malerarbejde

Trænger husets vinduer og døre til maling udvendigt, måske er det facaden der skal friskes op med en gang maling, eller er det husets udhæng, der kunne trænge til en kærlig hånd? Har du brug for professionel hjælp til udvendigt malerarbejde, står Malerfirmaet René Hermann klar til at løse opgaven. Vi anvender selvfølgelig kun de bedste materialer til opgaven.

Erfaring

Vi er faguddannede malere, som altid leverer det færdige arbejde til den aftalte pris og tid. Vores arbejde udføres med et smil og du garanteres 100% tilfredshed.

De bedste materialer

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten - hverken på det udførte arbejde og ej heller på valget at materialer. Vi vælger altid det bedste til opgaven.

Udvendige arbejdsopgaver

Vi sørger altid for at vurdere opgavens omfang inden vi begynder at male. Vi udarbejder et tilbud på opgaven, og sørger for at alt er inkluderet, så der ikke er overraskelser undervejs.

Facader

Din facade skal gerne efterlade et førstehåndsindtryk, som du gerne vil være bekendt. Og en facade trænger til en kvalitetsbeskyttelse, hvis det skal holde i en længere periode. Med den rigtige maling, får du en god dækkeevne, og du kan nemt kan lave et farveskift med tiden.

Der findes en række råd til at finde den rigtige farve til facader og vi hjælper gerne så det færdige resultat kommer til at passe til omgivelserne.

Døre og vinduer

Nymalede vinduer og døre pynter på ethvert hus, og malingen beskytter samtidig træværket mod fugt og vandindtrængning. Maling er en både smuk og effektiv behandling og forlænger levetiden på træværk.

Når vi maler udvendigt, spiller vejret en vigtig rolle. Selvsagt er det ikke smart at male i regnvejr. Men temperatur og luftfugtighed har også stor betydning for hvor hurtigt malingen tørrer. Derfor sikrer vi os altid ved at lave en fugtighedstest inden vi går i gang med arbejdet.

Træbeskyttelse

Det er vigtigt, at vedligeholde træværk som dagligt påvirkes af sol, vind og vejr. For eksempel skal terrassen beskyttes for at undgå at træet revner og samtidig er lettere at rengøre for alger og andet skidt.

Vi hjælper med at finde den rette træbeskyttelse, som enten fremhæver eller skjuler træets åretegning. Ønsker du et farveskifte skal vi benytte en heldækkende beskyttelse.

Vi benytter selvfølgelig kun den allerbedste træbeskyttelse – derved sikrer vi os altid et godt resultat der holder flere år.

Maler lift
Maler i Viborg
Udvendigt malerarbejde træhus