Ofte stillede spørgsmål

Du får et korrekt udført stykke malerarbejde – med garanti. Vores malersvende er uddannede og har et grundigt kendskab til de produkter de benytter, ligesom de har helt styr på malerprocessen.

Det er meget forskelligt og varierer fra opgave til opgave, så det er svært at give et entydigt svar. Men vi kigger gerne forbi og vurderer omfaget og giver dig et tidsestimat.

Det er et spørgsmål, vi altid bliver stillet. Det skal vi kende opgaven for at kunne vurdere. Du kan altid få et tilbud på din maleropgave inden vi påbegynder arbejdet.

Prisen dækker alt; materialer, arbejdsløn, kørsel mv.

Når du får malet af en professionel maler, kan du få håndværkerfradrag. Loftet for fradrag for håndværksydelser er 25.000 kr. pr. person. Ægtefæller (og samlevere med fælles økonomi) har ret til hvert sit fradrag – dog ikke for den samme udgift – og kan derfor tilsammen opnå fradrag for 50.000 kr. Det er kun arbejdslønnen inklusive moms, der berettiger til håndværkerfradrag.
Du kan læse mere om håndværkerfradraget her.

Det gør vi helt sikkert. Vi hjælper med alle typer maleropgaver – store som små – og klarer også gerne en opfriskning af jeres gulve.

Ja, det gør vi. Vi har mange erhvervskunder som fx boligelskaber, boligudlejere og mange andre former for virksomheder og vi tager os også gerne professionelt af jeres maleropgaver.

Flere spørgsmål...

Ja, vi sælger kvalitetsmaling, pensler, ruller og afdækning hvis du gerne vil male selv. Du kan bare kontakte René og fortælle ham hvad du skal bruge.

Jo før – desto bedre. Vi planlægger vores arbejde og vil gerne vide det i god tid, men ofte kan vi hjælpe jer med en uges varsel. Vi vil dog gerne lige forbi og vurdere opgavens omfang, så vi er sikre på, at du får den helt perfekte løsning.

Nej, det behøver I ikke. Vi kan selv låse os ind og sørger selvfølgelig for at alt er låst af, når vi går igen.

Nej, vi sørger for at dække dine møbler til, inden vi går i gang med at male. Vi er meget omhyggelige med at få dækket godt af, så I kan overtage et dejligt, nymalet hjem.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte René for et godt tilbud.