Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte René for et godt tilbud.

Gulvlakering
Gulvlakering
Gulvslibning

Slibning og lakering af gulve

Dit gulv bliver bliver med tiden slidt. I stedet for at udskifte hele gulvet, kan du sagtens nøjes med en gulvafslibning og en efterfølgende behandling for på den måde at friske gulvet op. Der er ikke noget flottere end et nyslebet trægulv.

Er en gulvslibning ikke tilstrækkelig kan vi også afhøvle gulvet. Vi kigger gerne forbi og vurderer omfanget og fortæller mere om hvordan dit gulv kommer til at se frisk og flot ud igen. Samtidig vil vi råde og vejlede dig i hvilken efterbehandling der er bedst i jeres hjem – oliering, lakering eller sæbebehandling.

Silkecement

Silkecement gulv

Er du træt af de gamle klinker, kan et Silkecement gulv være løsningen. Her får du et råt betonlook der er utroligt slidstærkt. Den anvendte topcoat forsegler overfladen og efterlader den behagelig og fin, hvilket gør, at gulvet kan vaskes på helt almindelig vis. Den forseglede overflade, betyder også, at produktet er vandtæt. Silkecement gulve kan derfor også anvendes på badeværelset.

Silkecement kan med fordel anvendes i butikker med stor slitage. Det kan sågar anvendes på trapper, vægge og bordplader.

Silkecement findes i mange farvenuancer og det rå udtryk kan påvirkes, så hvad enten du er til det rustikke betonlook eller elegante rene linjer, så imødekommer vi dine ønsker og behov.

Erfaring

Vi er faguddannede malere, som altid leverer det færdige arbejde til den aftalte pris og tid. Vores arbejde udføres med et smil og du garanteres 100% tilfredshed.

De bedste materialer

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten - hverken på det udførte arbejde og ej heller på valget at materialer. Vi vælger altid det bedste til opgaven.

Gulvopgaver

Vi sørger altid for at vurdere opgavens omfang inden vi begynder at arbejde med dine gulve. Vi udarbejder et tilbud på opgaven, og sørger for at alt er inkluderet, så der ikke er overraskelser undervejs.